yandex pixel
Menu
Zamknijzamknij

Wyszukiwarka

Alergologia

Strona główna / Biblioteka pacjenta / Alergologia

Sprawdź dostępne w Synevo badania z kategorii alergologia.

 

PaneleNadwrażliwość i nietolerancjaPojedyncze alergeny
Panel atopowy Polycheck (20 alergenów) Jak się przygotować
Panel jady owadów Polycheck (5 alergenów + CCD) Jak się przygotować
Panel mleko plus gluten Polycheck (5 alergenów + gluten) Jak się przygotować
Panel oddechowy III Polycheck (10 alergenów) Jak się przygotować
Panel pediatryczny Polycheck (20 alergenów) Jak się przygotować
Panel pokarmowy III Polycheck (10 alergenów) Jak się przygotować
Panel pokarmowy IV Polycheck (10 alergenów) Jak się przygotować
Panel pokarmowy Polycheck (20 alergenów) Jak się przygotować
Panel wziewny Polycheck (20 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw atopowy (20 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw inhalacyjny – alergeny domowe (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw inhalacyjny – drzewa (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw inhalacyjny – trawy i chwasty (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw inhalacyjny – zwierzęta (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw inhalacyjny (20 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw jadów owadów (3 alergeny) Jak się przygotować
Zestaw pediatryczny (panel) Jak się przygotować
Zestaw pediatryczny inhalacyjny (20 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw pokarmowy – mąka i mięso (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw pokarmowy – nabiał i orzechy (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw pokarmowy – owoce (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw pokarmowy – warzywa (10 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw pokarmowy (20 alergenów) Jak się przygotować
Zestaw reakcji krzyżowych (20 alergenów) Jak się przygotować
Badanie przesiewowe w kierunku nietolerancji pokarmowych Jak się przygotować
ImuPro BASIC (100) Jak się przygotować
ImuPro Complete (300) Jak się przygotować
ImuPro SCREN+ (50) Jak się przygotować
LTT – Amalgamat Jak się przygotować
LTT – Combi profil (Dental-Check) Jak się przygotować
LTT – Gluten Jak się przygotować
LTT – Leki 1 Jak się przygotować
LTT – Leki 2 Jak się przygotować
LTT – Leki 3 Jak się przygotować
LTT – Materiał własny Jak się przygotować
LTT – Metale Jak się przygotować
LTT – Metale implantów Jak się przygotować
LTT – Mleko krowie Jak się przygotować
LTT – Panel tytanowy Jak się przygotować
LTT – produkty spożywcze TOP 25 Jak się przygotować
LTT – Stopy złota Jak się przygotować
LTT – Tworzywa sztuczne Jak się przygotować
LTT – Wypełnienie kanałów korzeniowych Jak się przygotować
LTT Alergeny Jak się przygotować
LTT Ceramika i cementy Jak się przygotować
Alfa-laktoalbumina F76 Jak się przygotować
Alternaria alternata M6 Jak się przygotować
Ambrozja bylicolistna W1 Jak się przygotować
Amoxycylina C204 Jak się przygotować
Ampicylina C5 Jak się przygotować
Artykaina C68 Jak się przygotować
Aspergillus fumigatus M3 Jak się przygotować
Aureobasidium pullulans M12 Jak się przygotować
Awokado F96 Jak się przygotować
Babka lancetowata W9 Jak się przygotować
Banan F92 Jak się przygotować
Bawełna O1 Jak się przygotować
Beta-laktoglobulina F77 Jak się przygotować
Bez T205 Jak się przygotować
Białko jaja kurzego F1 Jak się przygotować
Brokuły F260 Jak się przygotować
Brzoza T3 Jak się przygotować
Buk T5 Jak się przygotować
Burak ćwikłowy F319 Jak się przygotować
Bylica pospolita W6 Jak się przygotować
Candida albicans M5 Jak się przygotować
Cebula F48 Jak się przygotować
Cladosporium herbarum M2 Jak się przygotować
Cytryna F208 Jak się przygotować
Czekolada F105 Jak się przygotować
Czosnek F47 Jak się przygotować
Dąb T7 Jak się przygotować
Dermatophagoides farinae D2 Jak się przygotować
Dermatophagoides pteronyssinus D1 Jak się przygotować
Drożdże piekarnicze F45 Jak się przygotować
Formaldehyd/formalina K80 Jak się przygotować
Glista ludzka (Ascaris lumbricoides) P1 Jak się przygotować
Glutaminian sodu IgE spec. Jak się przygotować
Gluten F79 Jak się przygotować
Groch F12 Jak się przygotować
Helminthosporium halodes (pleśnie) M8 Jak się przygotować
Isocyanat MDI – HSA K76 Jak się przygotować
Isocyanat TDI – HSA K75 Jak się przygotować
Jad komara (ślina) I71 Jak się przygotować
Jad osy I3 Jak się przygotować
Jad pszczoły I1 Jak się przygotować
Jad szerszenia (D. arenaria) I5 Jak się przygotować
Jad szerszenia (D. maculata) I2 Jak się przygotować
Jajo F252 Jak się przygotować
Kakao F93 Jak się przygotować
Kanarek odchody E18 Jak się przygotować
Kanarek pióra E201 Jak się przygotować
Kapok IgE sp. (B14) Jak się przygotować
Kasztan dziki T203 Jak się przygotować
Kawa F221 Jak się przygotować
Kazeina F78 Jak się przygotować
Komosa biala W10 Jak się przygotować
Kompleks paracetamol – albumina IgE Jak się przygotować
Koń nabłonek E3 Jak się przygotować
Kostrzewa łąkowa G4 Jak się przygotować
Kot sierść E1 Jak się przygotować
Kozieradka F305 Jak się przygotować
Krewetki F24 Jak się przygotować
Krowa E4 Jak się przygotować
Królik nabłonek E82 Jak się przygotować
Kupkówka pospolita (Dactylis glomerata) G3 Jak się przygotować
Kwas acetylosalicylowy K307 Jak się przygotować
Lateks K82 Jak się przygotować
Lepidoglyphus destructor D71 Jak się przygotować
Leszczyna T4 Jak się przygotować
Lipa T208 Jak się przygotować
Mak S207 Jak się przygotować
Malina F156 Jak się przygotować
Mandarynka/klementynka F302 Jak się przygotować
Marchew F31 Jak się przygotować
Mąka gryczana F11 Jak się przygotować
Mąka pszenna F4 Jak się przygotować
Mąka żytnia F5 Jak się przygotować
Melon F87 Jak się przygotować
Mieszanka chwastów WX1 Jak się przygotować
Mieszanka kurzu domowego HX2 Jak się przygotować
Mieszanka orzechów FX1 Jak się przygotować
Mieszanka owoców FX15 Jak się przygotować
Mieszanka owoców FX16 Jak się przygotować
Mieszanka pierza EX71 Jak się przygotować
Mieszanka pierza EX73 Jak się przygotować
Mieszanka pleśni MX1 Jak się przygotować
Mieszanka pleśni MX2 Jak się przygotować
Mieszanka pokarmowa FX5 Jak się przygotować
Mieszanka pyłków drzew późnych TX6 Jak się przygotować
Mieszanka pyłków drzew TX9 Jak się przygotować
Mieszanka pyłków drzew wczesnych TX5 Jak się przygotować
Mieszanka sierści EX1 Jak się przygotować
Mieszanka traw wczesnych GX1 Jak się przygotować
Mieszanka warzyw FX13 Jak się przygotować
Mieszanka warzyw FX14 Jak się przygotować
Mieszanka zbóż FX20 Jak się przygotować
Mieszanka ziela WX3 Jak się przygotować
Mięso indyka F284 Jak się przygotować
Mięso kurczaka F83 Jak się przygotować
Migdały F20 Jak się przygotować
Miód F247 Jak się przygotować
Mleko kozie F300 Jak się przygotować
Mleko krowie F2 Jak się przygotować
Mleko krowie gotowane F169 Jak się przygotować
Mniszek lekarski W8 Jak się przygotować
Mucor racemosus M4 Jak się przygotować
Musztarda/gorczyca F89 Jak się przygotować
Mysz białko moczu E72 Jak się przygotować
Neurospora sitophilia M23 Jak się przygotować
Od. precypitacyjny alveolitis allergica u dzieci Jak się przygotować
Od. precypitacyjny w kierunku grzybic płuc”G” Jak się przygotować
Olcha T2 Jak się przygotować
Orzech laskowy F17 Jak się przygotować
Orzech ziemny F13 Jak się przygotować
Ostrygi F290 Jak się przygotować
Ovalbumin F232 Jak się przygotować
Owies F7 Jak się przygotować
Owoce mieszane FX30 Jak się przygotować
Papryka F46 Jak się przygotować
Papużka falista pióra E78 Jak się przygotować
Penicillium notatum M1 Jak się przygotować
Penicylina C10 Jak się przygotować
Pieprz czarny S7 Jak się przygotować
Pies sierść E5 Jak się przygotować
Pies sierść i naskórek E2 Jak się przygotować
Pióra kaczki E86 Jak się przygotować
Pokrzywa W20 Jak się przygotować
Pomarańcza F33 Jak się przygotować
Pomidor F25 Jak się przygotować
Porzeczka F171 Jak się przygotować
Pszenica zwyczajna G15 Jak się przygotować
Rhizopus nigricans M11 Jak się przygotować
Roztocze Acarus siro D70 Jak się przygotować
Ryby/skorupiaki FX2 Jak się przygotować
Ryż F9 Jak się przygotować
Rzepak (pyłek kwiatowy) W203 Jak się przygotować
Seler F85 Jak się przygotować
Siemię lniane F333 Jak się przygotować
Soja F14 Jak się przygotować
Stachybotrys atra (chartarum) pleśń czarna IgG Jak się przygotować
Szczur białko moczu E74 Jak się przygotować
Szczur nabłonek E87 Jak się przygotować
Szynszyla E98 Jak się przygotować
Świerk pospolity T201 Jak się przygotować
Świnka morska naskórek E6 Jak się przygotować
Tomka wonna G1 Jak się przygotować
Topola T14 Jak się przygotować
Trzcina pospolita G7 Jak się przygotować
Tuńczyk F40 Jak się przygotować
Tymotka G6 Jak się przygotować
Tyrophagus putrecentiae (roztocze) D72 Jak się przygotować
Wanilia F234 Jak się przygotować
Wełna K20 Jak się przygotować
Wełna owcza nieprzerobiona K21 Jak się przygotować
Wełna przerobiona IgE sp. (B20) Jak się przygotować
Wieprzowina F26 Jak się przygotować
Wierzba T12 Jak się przygotować
Ziarno sezamu F10 Jak się przygotować
Ziarno słonecznika K84 Jak się przygotować
Ziemniak F35 Jak się przygotować
Żółtko jaja kurzego F75 Jak się przygotować
Życica trwała (rajgrass) G5 Jak się przygotować